Društvo i ekonomija

Predrag Đukanović

12. 12. 2019. 12:15 0

"OPROSTILA SAM MU" Vesna Pešić i ambasador SAD završili na večeri

Korisnici društvene mreže Tviter imali su priliku da vide jednu veoma zanimljivu i duhovitu situaciju u kojoj su se našli sociološkinja Vesna Pešić i ambasador SAD Entoni Godfri, koja je prilično loše počela, a završila se večerom.

Naime, po dolasku u Srbiju, ambasador Godfri je obilazio restorane u našoj zemlji i isprobavao raznovrsnu hranu, što je često i objavljivao na Tviteru. Vesna Pešić je, iznervirana ovim, blokirala ambasadora.

- Upravo sam blokirala američkog ambasadora, on će meni da objašnjava da mora da se proba niški roštilj. On k'o da nije kršten. Za to bolje da je sedeo u Ajovi - napisala je ona.

Ipak, nešto kasnije, ona se predomislila. 

- Odblokirala g. ambasadora, sve mu oprostila - napisala je Pešić, kojoj je odmah stigao i odgovor od Entonija Godfrija.

- Hvala profesorka! Pozivam Vas na ručak, a Vi odaberite mesto. Molim Vas, samo ne riblji restoran.

- Prihvatam poziv. Ja sam vas blokirala da zabavljam tviteraše, a ne što mi smeta to da volite našu hranu. Javiću vam gde da idemo, a može i kafa, da vi malo odmorite od srpske hrane. Btw, mene blokirao predsednik Tramp i sad ćutim i trpim.

Sve se na kraju završilo odlično, Vesna Pešić i Entoni Godfri su večerali zajedno, a fotografijom se pohvalio sam ambasador.

- Biće da smo mi prve osobe koje su se pomirile na Tviteru. Hvala na izdvojenom vremenu i prijatnom razgovoru - napisao je on.

Svi su prihvatili ovu šalu, pa u tom tonu i nastavili sa komentarima.

"

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati