Društvo i ekonomija

[ Izvor: NIN ]

11. 12. 2019. 19:37 0

Oglasila se majka uzbunjivača iz "Krušika"

Milijana Obradović, majka uzbunjivača iz Кrušika Aleksandra Obradovića, demantovala je navode da je motiv njenog sina da iznese dokumenta o poslovanju Krušika to što ona radi za konkurentsku firmu koja trguje oružjem.

- Priče da sam smenjena, dobila otkaz i slično i da je moj sin ovo uradio da bi se osvetio sada bivšem direktoru Mladenu Petkoviću su neistinite. Ja nisam pretrpela nikakva poniženja i maltretiranja od Mladena Petkovića, pa nije imao razlog da mu se sveti zbog mene - rekla je Milijana Obradović u intervjuu za NIN u izdanju za četvrtak.

Ona je navela da je u Кrušiku radila do 2. marta 2014. godine na poslovima izvršnog direktora za finansijsko-komercijalne poslove i da je sa tog radnog mesta otišla u penziju.

Nakon toga je, kako je navela, pozvana od direkora firme CPR Impeks da zameni koleginicu koja je vodila knjigovodstvene poslove, a koja je otišla na porodiljsko bolovanje.

- Prihvatila sam ponudu i u ovoj firmi i danas obavljam isključivo knjigovodstvene poslove. Firma Tehnoremont iz Temerina je zavisno društvo CPR Impeksa. Кnjigovodstvene poslove za Tehnoremont vodila je knjigovodstvena agencija iz Temerina - rekla je ona.

Navela je da se poslovima komercijale nije bavila, niti je učestvovala u traženju i davanju ponuda, kao ni u sklapanju bilo kakvih ugovora.

Prema njenim rečima način na koji je njen sin bio uhapšen predstavljao je "demostriranje sile i sejanje straha".

- Upasti sa blindiranim kolima sa automatima na radno mesto je strašno, kao da je on vođa neke kriminalne grupe ili neki ne daj bože ubica. Uhapsiti ga na taj način ispred kolega i ostalih zaposlenih bilo je demonstriranje sile i sejanje straha - rekla je Milijana.

Kazala je da ne zna šta će tužilaštvo uraditi, da zna da su im predati dokazi, a da je na njima je da to provere i utvrde istinu.

- Sigurna sam da je istina ono što je moj sin obelodanio, jer posle 34 godine provedene u Кrušiku imate osećaj da sve što je obelodanjeno je istina - rekla je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati