Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 12. 2019. 18:00 0

NEDELJA KROZ TVIT Vulin priznao da je seljak, Miću omađijali, a predsednik krka beloruske čokolade...

Nedelju za nama obeležili su različiti događaji, a mi za vas biramo najupečatljivije. U nastavku pogledajte kako su na prošlonedeljna dešavanja reagovali korisnici društvenih mreža.

Naivni Mića, prevarili ga i omađijali...

Dosadašnji vlasnik Megatrenda Mića Jovanović, tek nakon što su mediji otkrili da je reč o potencijalnoj prevari, kako kaže, shvatio je da je prevaren, i odlučio da pokrene postupak raskida ugovora. Izjavio je i da je navodnom kupcu njegovog univerziteta Dejanu Đorđeviću verovao na reč, jer ga je "omađijao svojom elokvencijom i sugestivnošću".

Predsednik debeo jer krka beloruske čokolade

Tokom posete Aleksandra Lukašenka Beogradu, predsednici Belorusije i Srbije razmenili su poklone, a Vučić je odgovarajući na pitanja novinara na zajedničkoj konferenciji za medije otkrio šta najviše voli iz Belorusije:

- Obožavam beloruske čokolade to se vidi po meni što sam debeo. Od predsednika Lukašenka dobio sam i dosta suhomesnatih proizvoda iz Belorusije i ikonu Svetog Nikole - rekao je Vučić.

Uhapšena napadnuta žena, a ne napadači. Samo u Srbiji... 

Srpski pokret Dveri saopštio je da su aktiviste tog pokreta iz Niša nepoznate osobe napale u centru Brzog Broda dok su prikupljali potpise za peticiju za oslobađanje uzbunjivača iz "Krušika" Aleksandra Obradovića.

Napadnuta je potpredsednica Dveri Tamara Milenković Kerković. 

Sramno!

U širem centru Novog Sada na drveću su izlepljeni plakati koji predstavljaju montiranu naslovnicu nedeljnika NIN, na kojoj je naslov "Zvezdanu Jovanoviću svečano uručena NIN-ova nagrada".

Ovaj čovek vraća veru

Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz valjevske fabrike namenske industrije "Krušik" koji se od 14. oktobra nalazi u kućnom pritvoru, pod optužbom da je odao poslovnu tajnu, u njegovom domu uručena je nagrada "Dobar primer Novog Optimizma" za 2019. godinu.

- Drago mi je da sam svojim postupkom dao mali doprinos u vraćanju optimizma i oslobađanju straha kod ljudi - reči su Aleskndra Obradovića, koje je pročitala njegova supruga, jer su njega savladale emocije.

 Ne vređaj seljake

 Ministar odbrane Alekandar Vulin i dalje pokušava da dokaže da je u Jovanjici brao samo paradajz, a evo kako to čini. 

Kopanje, prekopavanje... Beograd postao rupa

Osim kopanja ulica zbog rekonstrukcija, kopaju se i zbog provođenja optičkih kablova. Beograđanini su se pobunili. 

Da, ovakve njuške sede u Skupštini Srbije

Poslanica SNS Ljiljana Malušić, žestoko se ispalila kada je usred Skupštine Srbije izjavila da "ne donosi ova Skupština zakone, nego ih samo usvaja", na šta je cela sala počela da se smeje. 

Teško da će im "presidente" ovo oprostiti

Novinar televizije Pink u uključenju uživo umesto da kaže Srpska napredns astranka, rekao je "Srpska nasilna stranka". Prema tviterašima, Pink je konačno rešio da kaže istinu.

Američki ambasador kao da honorarno radi za 24 Kitchen

Novi američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri, u Srbiju je stigao 23. oktobra, i obišao sve moguće kafane i lokale brze hrane.

Kako je i sam napisao, često je gladan... 

Udovica mrzi tviteraše i želi da nestanu

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, gostovala je nedavno u jednoj televizijskoj emisiji i tom prilikom objasnila zašto je pogađaju komentari na Tviteru i zbog čega poželi da se razračuna sa nekim od komentatora. 

Koji je vaš najupečatljiviji tvit iz prethodne sedmice? Pišite nam u komentarima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati