Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

14. 11. 2019. 15:13 0

Načelnik Uprave KP: Izjava Obradovića napad na kriminalističku policiju

Načelnik Uprave kriminalističke policije Dejan Kovačević ocenio je danas da je izjava predsednika Dveri Boška Obradovića o službenicima kriminalističke policije G.P. i T.A. pokušaj urušavanja ugleda Kriminističke policije.

- To nije slučajnost, jer je jasno da mnogima ne odgovara beskompromisna borba protiv organizovanog kriminala - navodi se u pisanoj izjavi Kovačevića. 

Boško Obradović je ranije danas zatražio od MUP-a da upozna javnost ko je zamenik načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) Goran Papić, za koga Obradović tvrdi da je kum ministra policije Nebojše Stefanovića koji je krajem oktobra pretukao ugostitelja na Voždovcu. 

Kovačević je naveo da je MUP pokrenuo disciplinski postupak protiv G.P. i T.A. zbog prebijanja ugostitelja na Voždovcu, a da su službenici udaljeni sa posla do okončanja postupka.

- O preduzetim merama MUP je obavestio javnost, kao što je javnost i povodom raznoraznih insinuacija obaveštena da Nebojša Stefanović nema nijednog kuma koji je pripadnik MUP-a, niti je ikada imao - dodao je Kovačević.

Vlasnik restorana Jahorina na Voždovcu Dejan Pejović pretučen je 22. oktobra, a kako tvrdi, pretukla su ga dvojica pripadnika SBPOK-a od kojih je jedan Goran Papić.

Prema navodima Pejovića, pretučen je zbog toga što je otvorio lokal u blizini restorana Milorada Papića, Goranovog oca. Prebijanju, kako tvrdi, prethodilo je osam meseci grebanja automobila od strane Milorada Papića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati