Društvo i ekonomija

Predrag Đukanović

14. 11. 2019. 14:55 0

TVITERAŠI O UZBUNJIVAČU Obradović je košmar za vlast i novi narodni heroj

Gostovanje uzbunjivača iz "Krušika" Aleksandra Obradovića u "Pressingu" iz kućnog pritvora izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama, jer je javnost mahom bila oduševljena njegovom hrabrošću.

Uhapšen, u pritvoru proveo 20 dana da niko ni ne zna, potom proživeo provlačenje kroz tabloidno blato u kojem su mu lepljene etikete izdajnika, špijuna, a ipak, Aleksandar Obradović je na gostovanju u "Pressingu" pokazao smirenost, racionalnost i čak na pitanje voditelja šta još zna, nije želeo da odgovori, jer želi da to ispitaju nadležne institucije. Reakcije na njegovo gostovanje stizale su i tokom emisije.

- Ne postoji dovoljno jaka reč koja bi opisala hrabrost Aleksandra Obradovića. Nadam se da nije jedini a još više se nadam da neće ostati sam, ovo nije njegova borba, ovo je borba svih nas, ako ovde padnemo za bolje i nismo.

- Aleksandar Obradović je ostavio utisak poštenog čoveka, uplašenog za svoju budućnost. Ne dozvolimo da "izgine" za džabe jer posle ovoga ni ličnu lartu neće moći da izvadi bez da ga zajebavaju.

- Ostvario se Vučićev najgori košmar. Pojavio se čovek u Srbiji koji je postao narodni heroj. Čoveka kojeg su džipovima odveli u zatvor i utamničili 20 dana a potom stavili nanogicu. Čovek velikog srca, čistog obraza, poštene duše sa mudima do poda. Aleksandar Obradović.

- Jedan Aleksandar Obradović trese kulu veoma jako. Zamislite da ih ima malo više, šta bi onda nastalo.

- Odgledao sam "Pressing" i jedino što mogu reći je - Aleksandar Obradović je ustao za sve nas i stoji. Mi još klečimo

- Malo je reći da je Aleksandar Obradović jedan hrabar čovek.

- Odgledao sam upravo "Pressing". Aleksandar Obradović je, rekao bih, skroman, a hrabar čovek. Nadahnuće za sve nas. Dokaz da se može savladati strah i da je borba jedini izlaz iz ovog ludila...

- Malo je jedan Aleksandar Obradović na celu državu. Pa ipak izaziva velike talase. Zamislite da ih je deset. Ili sto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati