Tenis

27. 01. 2023. 13:53 7

Novak o ocu Srđanu - pomenuo i rat(ove)

Novak Đoković se plasirao u svoje jubilarno 10. finale Australijan opena pošto je savladao Tomija Pola sa 3:0, a u finalu ga čeka Stefanos Cicipas.

Novak je posle pobede izašao pred novinare na konferenciji za medije i rekao je da je zadovoljan što će se boriti za trofej, a novinari su ga pitali i o njegovom ocu, što je bilo neizbežno pitanje. Đoković je dao jasan odgovor.

- Video sam kao i svi ostali šta se desilo juče. Nesreća je što se pogrešno interpretilo sve to, reći ću, mnogo priče od medija i organizatora. Naravno, nisam srećan što vidim to. Moj otac, porodica, svi smo bili kroz nekoliko ratova. Otac je dao saopštenje gde je protiv rata, to je prvo što želim da kažem. Drugo, moj otac posle svakog meča na AO ide i ukazuje poštovanje navijačima zato što su uz mene. Mediji su to interpetirali na pogrešan način i siguran sam da nije postojala bilo kakva namera da se podržava rat ili bilo šta slično. Bilo je dosta srpskih zastava, mislio je da se slika sa nekim iz Srbije. Nije nešto što želim i što mi je potrebno. Pustićemo to i osvrnućemo se na tenis - prenosi Telegraf.rs.

Kaže da mu nedostaje njegova podrška sa tribina.

- Nije ugodno da ga ne vidim u boksu. Tu odluku smo doneli zajedno. Videćemo kako će se stvari odvijati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati