Tenis

Direktno.rs

21. 10. 2022. 17:43 0

Kecmanović izbacio prvog nosioca u Napulju

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira serije 250 u Napulju pošto je u dva seta pobedio prvog nosioca Pabla Karenja Bustu - 7:5, 6:2.

Dvadesettrogodišnji igrač sveta je za sat i po vremena provedenih na terenu savladao 15. tenisera na ATP listi i po treći put ove sezone obezbedio mesto u polufinalu na Turu.

Peti nosilac će se u subotu u borbi za plasman u finale sastati sa Lorencom Muzetijem, koji je sa 6:3, 6:0 eliminisao Daniela Galana.

Kecmanović je odlično počeo duel u Napulju i u prvom gemu napravio je brejk, međutim kod rezultata 5:4 propustio je dve vezane set lopte na svoj servis. Ipak, to ga nije omelo da već u sledećem gemu po drugi put oduzme servis protivniku i potom bez izgubljenog poena dođe do 1:0 u setovima.

Srbin je u drugom setu bio još bolji - osvojio je pet uzastopnih gemova uz dva brejka za 5:1, potom je kod rezultata 5:2 spasao tri vezane brejk lopte i tako došao do mesta među četiri najbolja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati