Tenis

[ Izvor: Telegraf.rs ]

18. 08. 2022. 07:46 0

Hrvat sprečio Nadala da preuzme 1. mesto

Rafael Nadal je poražen u prvom kolu Mastersa u Sinsinatiju od Borne Ćorića, koji je slavio sa 7:6, 4:6, 6:3 i tako se plasirao u osminu finala. Hrvat je ovom pobedom sprečio Nadala da se možda već na kraju nedelje domogne ponovo prvog mesta, pošto je imao takvu šansu u slučaju da Medvedev izgubi u ranoj fazi turnira.

Međutim, očigledno je i da Ćorić "ne leži" Nadalu kao rival, pošto sada vodi sa 3:2 u pobedama u međusobnom skoru.

Ćorića su u prošlosti često mučile povrede, a posle dve velike pobede, najpre protiv Musetija, koji je u naletu, a sada i protiv Nadala, deluje da se vraća u prepoznatljivu formu.Nadal će svakako imati svoju šansu da se vrati na prvo mesto na US Openu, gde bi u tom slučaju najverovatnije bilo potrebno bar da dođe do finala (ukoliko Medvedev ne osvoji Sinsinati).

Medvedev brani titulu na US openu, pa ga faktički jedino odbrana titule može ostaviti na prvom mestu posle Grend slema u Njujorku.

Zanimljivo je i da je na tribinama u boksu Borne Ćorića bio srpski teniser Filip Krajinović, koji je proslavio veliki trijumf svog prijatelja iz Hrvatske.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati