Tenis

Direktno.rs

07. 08. 2022. 20:49 1

"Želim da igra": Medvedev stao uz Novaka

Još tri nedelje ostale su do početka US Opena, a iz dana u dan su sve manje šanse da će naš najbolji teniser Novak Đoković moći da nastupi u Njujorku.

Razlog je opšte poznat, Novak nije vakcinisan protiv koronavirusa, a Sjedinjene Američke Države ne dozvoljavaju ulazak u zemlju nevakcinisanim strancima.

Đoković se nada da bi taj propis mogao uskoro da bude promenjen ili da se napravi neko izuzeće, ali nema nagoveštaja da će se to i dogoditi.

U međuvremenu, Đoković je dobio podršku od Danila Medvedeva, ruskog tenisera od koga je prošle godine izgubio u finalu US Opena. Ruski teniser je ove nedelje osvojio turnir u Los Kabosu i pokazao da u dobroj formi započinje američku turneju.

- Ne želim da govorim o razlozima za ove odluke, jer je mnogo ljudi stradalo tokom pandemije. Ako promenimo pravila, biće onih koji će se pobuniti, jer im je zabranjen ulazak u zemlju, tako da ne mogu da rade. Lično, ako govorimo samo iz ugla tenisa, ne razmišljajući o različitim stavovima, želim da Novak igra na US Openu - rekao je Medvedev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati