Tenis

[ Izvor: Mediji ]

01. 08. 2022. 07:52 0

CIRKUS Novak napredovao jedno mesto na ATP listi

Novak Đoković napredovao je za jedno mesto na ATP listi - od 1. avgusta je šesti igrač planete. Ostao je naš teniser na 4,770 bodova, nije bilo nastupa niti gubitka bodova, na šesto mesto popeo se jer je Kasper Rud izgubio 205 bodova.

Tragikomično izgleda lista zbog toga što se nisu dobijali bodovi za Vimbldon - turnir je "kažnjen" zbog suspenzije Rusa i Belorusa, a ispaštali su samo igrači koji sa tim nemaju veze. Tako je i Novak najveći gubitnik Vimbldona kada je u pitanju ATP lista.

Danil Medvedev je zadržao prvu poziciju sa 7.625, drugi je Aleksander Zverev sa 6,850, treći je ostao Rafael Nadal sa 6,165 bodova, dok je na četvrto mesto skočio Karlo Alkaras (5,035) koji je prestigao Stefanosa Cicipasa (5,000).

Kada je u pitanju Top 10, Andrej Rubljov je ostao osmi, Feliks Ože-Alijasim je deveti, a Janik Siner je na 10. mestu. Miomir Kecmanović je nazadovao za pet mesta i sada zauzima 38. poziciju. Filip Krajinović je na 47. mestu, Dušan Lajović se popeo za 10 pozicija i trenutno je 70. igrač sveta, Laslo Đere je pao na 86. poziciju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati