Tenis

Direktno.rs

31. 07. 2022. 18:01 2

Novak želi 30 grend slemova, igraće još pet godina

Goran Ivanišević, bivši teniser i aktuelni trener Novaka Đokovića, rekao je da će srpski as još nekoliko godina dominirati na najvećoj teniskoj sceni.

Đoković je nedavno napunio 35 godina, a na Vimbldonu je tokom jula osvojio 21. grend slem titulu i time se primakao Rafaelu Nadalu koji na večnoj listi ima jedan trofej više sa najvećih turnira.

Ivanišević je obradovao mnoge navijače izjavom da Novak ima nameru da igra još nekoliko godina, iako je i sam teniser nekoliko puta isticao kako je kraj karijere zabranjena tema u njegovoj porodici i timu.

- Razgovarao sam nekoliko puta sa njim o tome, a cilj mu je da igra još pet godina i dođe do 30 grend slemova. To je nešto što je oduvek imao na umu. Ako ne bude povređen, verujem da je u stanju da dostigne ovaj cilj - rekao je Ivanišević.

Novak je trenutno u Crnoj Gori gde se priprema za drugi deo sezone u kom je i dalje neizvesno da li će moći da nastupi na US Openu, koji je na programu od 29. avgusta do 11. septembra.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati