Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Sport klub ]

28. 06. 2022. 19:15 0

"Ćutali smo o kovid epidemiji na Rolan Garosu"

Francuska teniserka Aliz Korne prokomentarisala je odustajanje Matea Beretinija i Marina Čilića sa Vimbldona zbog koronavirusa i šokirala svet izjavom da su na Rolan Garosu brojni igrači bili pozitivni, ali da se o tome ćutalo.

- Uvek je bilo igrača koji su se povlačili jer su bili bolesni. Ne želim da potcenim kovid. Ima igrača koji imaju gastroenteritis, grip… Pre nekoliko godina na turniru je došlo do masovnih problema zbog ne baš sveže hrane. Bila su dva, tri, četiri igrača koji su se povukli, to je bio samo peh. Za obolele od gastroenteritisa sigurno se ne uvodi nikakav protokol - rekla je Korne i potom šokirala:

- Kovid je sada ušao u navike ljudi, postoje vakcine. Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, niko o tome nije pričao. Svi u svlačionici su to imali, a mi smo se dogovorili da ništa o tome ne pričamo. Kad se takve stvari pojave u medijima, vatra se proširi i to me malo brine.

Da li se bojite da će novi slučajevi zaraze koronavirusom dovesti do hitnog protokola za ostatak turnira?

- Nadam se da imaju razuma i da se to neće dogoditi. Već su nam oduzeli bodove. To bi bio šlag na torti - naglasila je Korne, koja je u prvom kolu Vimbldona savladala Juliju Putinjcevu 6:3, 7:6 (7:5).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati