Tenis

[ Izvor: Telegraf.rs ]

27. 05. 2022. 19:34 7

Đoković o Australiji: Nemam šta da im zamerim

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa pobedom nad Aljažom Bedeneom iz Slovenije u tri seta. Naredni protivnik u nedelju u Parizu biće mu Dijego Švarcman iz Argentine, koji je Grigora Dimitrova takođe dobio neočekivano lako u tri seta posle oko dva sata i 15 minuta igre.

Stao je Novak pred novinare na konferenciji posle pobede nad Bedeneom i između ostalog se dotakao situacije koja ga je snašla na prvom Grend slemu u Australiji. Osvrnuo se na to i što je ta zemlja videla leđa premijeru Skotu Morisonu koji je izgubio na nedavno održanim izborima, a koji je imao glavnu ulogu u Đokovićevom slučaju odbijanja vize.

- Čuo sam vesti o promeni vlasti u Australiji, ali ne znam koliko to utiče na to da mi se vrati mogućnost apliciranja za vizu. Voleo bih ponovo da odem u Australiju, nemam šta da im zamerim - rekao je Novak okupljenim medijima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati