Tenis

[ Izvor: Mediji ]

24. 01. 2022. 18:13 3

Novak može da brani titulu na Vimbldonu!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković moći će da brani titulu na Vimbldonu, pošto je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva promenila zakon o putovanjima u vreme pandemije koronavirusa. Zakon stupa na snagu 11. februara.

Sjajne vesti stižu za Novaka Đokovića iz Velike Britanije, gde je Vlada donela novi zakon vezan za putovanja u vremenu koronavirusa.

Od 11. februara pa nadalje će i nevakcinisani moći da uđu u Britaniju, što praktično znači da će Novak Đoković moći da dođe u London kako bi igrao na Vimbldonu koji je na programu od 27. juna. To je u britanskom parlamentu obznanio Grant Šarps, državni sekretar za saobraćaj.

- Ukinućemo sva testiranja na virus korona potpuno vakcinisanim pojedincima koji stižu u Englesku od 11. februara pa nadalje. Oni koji budu stizali u Englesku a nisu potpuno vakcinisani moraće da odrade test pre polaska ovamo i PCR test dva dana nakon dolaska u Englesku. Svi putnici će i dalje morati da popune neophodne formulare - naveo je Šarps u saopštenju.

Podsetimo, Novak Đoković je prošle godine u finalu nezvaničnog šampionata sveta u tenisu savladao Matea Beretinija i osvojio 20. grend slem titulu u karijeri čime se izjednačio sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Pre nekoliko dana australijske vlasti su ga onemogućile da brani titulu na AO, a velike su šanse daće Francuzi dozvoliti da nastupi na Rolan Garosu, koji je na rasporedu mesec dana pre Vimbldona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati