Tenis

Direktno.rs

21. 01. 2022. 15:16 0

Šampionka Australijan opena ispala u 3. kolu!

Iznenađenjima u ženskom singlu na Australijan openu nema kraja. Nakon što su ispale Lejla Fernandez i Ema Radukanu, finalistkinje US Opena, eliminisana je i Naomi Osaka, prošlogodišnja osvajačica titule u Melburnu!

Nekada najbolja teniserka planete, koja je blistala u prva dva kola turnira, nije ličila na sebe protiv Amande Anisimove. Amerikanka ruskog porekla odigrala je najbolji meč u karijeri i Japanku poslala kući već u trećem kolu prvog grend slema u sezoni. Nakon dva sata i 18 minuta slavila je sa 4:6, 6:3, 7:6.

Osaka ima mnogo oscilacija u igri prethodnih godina, ali ništa nije govorilo da će da se "ugasi" već u tako ranoj fazi Australijan opena.

Bila je bolja od Osorio Serano i Brengl u prva dva kola, u tim mečevima izgubila je samo deset gemova, međutim talentovana Anisimova (20) bila je prevelika prepreka. Iako je Japanka osvojila prvi set, u nastavku je rivalka bila opasnija. Naročito dramatičan bio je treći set koji je odlučen u super taj-brejku posle sat vremena (7:6 (10:5)).

U narednom kolu Anisimova igra protiv Ešli Barti, domaće teniserke, koja je inače i prvi nosilac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati