Tenis

Direktno.rs

19. 01. 2022. 11:23 6

Nadal: Dosta sam pričao o vakcinama

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u treće kolo Australijan opena, a nakon pobede nad Janikom Hanfmanom iz Nemačke (6:2, 6:3, 6:4) usledilo je očekivano pitanje. 

Indirektno, tiče se Novaka Đokovića, ovoga puta je upitan da kao član ATP Saveta igrača prokomentariše potencijalnu odluku da svaki teniser bude vakcinisan za predstojeće turnire. 

- Ja nisam neko ko to treba da kaže da li će tako biti. Pričao sam dosta o tome. Kao što sam rekao, prolazili smo kroz mehure dve godine i vrlo zahtevne uslove. Ako su svi vakcinisani, naši životi na ATP turu će se poboljšati i najvažnije, naši životi van tenisa. Naravno da ću uvek podržavati bezbednije zdravstvene mere koje pomažu da spasavaju živote - rekao je Nadal. 

Njuegov potencijalni protivnik u četvrtfinalu je Aleksander Zverev, takođe favorit za titulu.

- Ne znam, čoveče. Tek sam u trećoj rundi i moraću da pobedim nekoliko teških mečeva do tada. On mi nije u mislima. Nikad ne mislim toliko unapred, naročito ne sad posle povratka na teren - rekao je Nadal. 

Dodajmo da Španac napada 21. grend slem u karijeri, čime bi prestigao Novaka Đokovića i Rodžera Federera na večnoj listi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati