Tenis

[ Izvor: Mediji ]

16. 01. 2022. 08:45 9

Novakove prve reči posle odluke o deportaciji

Želeo bih da dam kratku izjavu i da se osvrnem na rezultate današnjeg ročišta. Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, pre nego što dam bilo kakve dalje komenatre. Izuzetno sam razočaran presudom - rekao je najbolji svetski teniser Novak Đoković posle odluke Suda da ga deportuju iz Australije.

- Poštujem odluku Suda i sarađivaću sa nadležnim organima u vezi sa mojim odlaskom iz zemlje. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedelja bio na meni i nadam se da sad svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim.

Poželeo bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Na kraju, želeo bih da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim sugrađanima Srbima na stalnoj podršci. Svi ste mi bili veliki izvor snage - naveo je Novak u saopštenju.

Sud je u jutros malo pre 08.00 časova po srednjeveropskom vremenu potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka koji je prethodno Novaku po drugi put ukinuo vizu. Molba Đokovića da ostane jednoglasno je odbačena, uz odluku da je srpski teniser taj koji će snositi sve troškove. Đoković će vrlo brzo biti deportovan iz Australije, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati