Tenis

Direktno.rs

29. 11. 2021. 09:37 11

"Niko nije iznad zakona": Nova poruka za Novaka

Prvi grend slem sledeće sezone, Australijan open, mogli bi da propuste neki igrači koji nisu vakcinisani, a najviše se i dalje priča o Novaku Đokoviću, braniocu titule u Melburnu, koji i dalje nije obelodanio da li se vakcinisao protiv koronavirusa.

Kreg Tajli, direktor Australijan opena, još jednom je istakao da neće biti izuzetaka, te da će svi igrači i navijači morati da budu vakcinisani.

- Postoji još nekoliko pitanja koja moramo da rešimo, ali u ovom trenutku sve ide prema planu. Krajem decembra će nam stići igrači. Svaki učesnik će morati u avion da uđe sa negativnim testom, a biće testiran i po dolasku u Melburn. Tu će biti i protokoli, kako bi svi bili bezbedni - rekao je Tajli i dodao:

- Kada je premijer najavio da svi koji dolaze u Viktoriju moraju da budu vakcinisani, to se odnosilo i na navijače i na igrače. Broj vakcinisanih tenisera je tada bio oko 50 odsto, dok je sada blizu 90 procenata. Svi znaju da moraju da prime vakcine sedam dana pre dolaska u Australiju.

Da podsetimo, turnir počinje 17. januara, a videćemo hoće li ova pravila za neke značiti i neigranje na prvom grend slemu u sezoni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati