Tenis

M. Z.

13. 09. 2021. 21:06 9

"Nikada više neću reći da je Novak najbolji ikada"

Ruski teniser Danil Medvedev sinoć je rastužio Novaka Đokovića, budući da ga je pobedui u finalu US Opena i tako ga sprečio da osvoji kalendarski slem, ali i dođe do 21. grend slem titule. A nakon velikog trijumfa odao je veliko priznanje našem asu.

- Želeo bih da se izvinim zbog ovoga, znam koliko je Novaku ovo značilo i za šta se borio. Novače, nikada ovo nikom nisam rekao, ali za mene ti si najbolji teniser svih vremena - rekao je Rus.

Međutim, deluje da se sada "ugrizao za jezik".

Medvedev je poručio da više nikada neće reći Đokoviću da je najbolji, i to iz poštovanja prema drugoj dvojici članova "velike trojke", Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

- To što sam na terenu rekao da je Novak najbolji, to je bilo iskreno, ali neću to više nikada reći. Da je neki drugi teniser igrao protiv mene, ne bih to rekao. Možda je to bilo i malo bez respekta prema ostaloj dvojici, znamo o kome se radi. To je sve što ću reći o ovoj temi.

Inače, Đoković, Federer i Nadal imaju po 20. grend slem trofeja, dok je Medvedevu trofej sa US Opena najveći uspeh u karijeri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati