Tenis

Direktno.rs

11. 09. 2021. 20:24 2

Zverev Noletu: Prebiću te ako ne osvojiš US Open!

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u nedelju protiv Danila Medvedeva ima ispit karijere - finale US Opena u kome će se boriti za četvrtu titulu na ovom grend slemu, a pobeda bi mu donela rekordni 21. grend slem, kao i kalendarski slem. Poslednja prepreka pre finala bio mu je Aleksandar Zverev, kog je naš as savladao u pet setova i sa kim ima odličan odnos.

Đoković je otkrio šta mu je Zverev rekao prilikom kratkog razgovora na mreži po završetku meča.

- Saša mi je poželeo sreću i drugarski mi je poručio da će me "prebiti" ako ne osvojim titulu u nedelju. Šalu na stranu, mi se lepo slažemo i stvarno je lepo od njega što mi je uputio takve reči na mreži i u svlačionici nakon meča. Imamo veliko poštovanje jedan prema drugom i van terena se dobro slažemo - našalio se najbolji teniser sveta.

Meč protiv Medvedeva biće repriza finala Melburna s početka godine.

- Što se Medvedeva tiče, ja se njemu, njegovoj igri i njegovim rezultatima divim - vrlo poštujem ono što je uradio. On ima veoma nekarakteristične udarce sa osnovne linije. Deluje kao da možda nije u balansu, ali retko greši. Ono što njega izdvaja od drugih je teniska inteligencija koju poseduje i mogućnost da se izvadi iz teških situacija. On ima jedan od najboljih servisa na svetu, koji mu daje brojne lake poene. Znam njegovu igru veoma dobro, fantastično sam igrao protiv njega u finalu Australijan oepna i analiziraću taj duel. Pokušaću da sve uradim dobro kao što mi je pošlo za rukom u Melburnu - zaključio je Nole.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati