Tenis

Direktno.rs

31. 07. 2021. 10:55 30

NIŠTA OD BRONZE: Novak lomio i bacao rekete

Očekivao je Novak Đoković zlato na Olimpijskim igrama. U singlu, i odličje u dublu. Ipak, turnir u Tokiju, u singlu, završio je bez medalje. Ostaje mešoviti dubl i šansa za bronzu. Naš šampion, naravno, ostaje šampion, to je sport, život, najbolji teniser sveta u borbi za treće mesto izgubio je od Španca Pabla Karenja Buste 3:6, 7:6, 4:6.

Posle vođstva u polufinalu od 1:0 u setovima, Aleksandar Zverev je Novaka izbacio u polufinalu nakon preokreta i šokirao teniski, ali i čitav sportski svet. Do tog momenta, srpski as nije izgubio niti jedan set, a protivnici su eliminisani, manje više, bez ikakvih problema.

Novak i Pablo su se do sada sastali pet puta, a Španac je samo jednom slavio. 

PRVI SET

Novak je poveo u prvom setu, a Busta izjednačio - 1:1, iako je naš teniser imao dve brejk lopte. Trenutno je 2:2. Brejk Buste koji vodi 3:2. A evo i 4:2. Španac je bliži osvajanju prvog seta... Trenutno vodi 5:4, a i odmah 1:0 u setovima. 

DRUGI SET

Kao i u prvom, Novak je poveo i u prvom setu. Posle 2:1, tu je i 3:2,  zatim i 4:3. I peto vođstvo - 5:4. I opet izjednačenje (5:5). Tu je i 6:6... Taj brejk! I u njemu i pored meč lopte Španca, bolji Đoković. 1:1 u setovima.

TREĆI SET

Ovoga puta Busta ima početnu prednost na svoj servis. Brejk Španca i veliki problemi za srpskog tenisera. Busta vodi 3:0. Posle bacanja reketa na tribine, drugi Novakov reket je završio u mrežu. Nervoza, greške... Ne ide.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati