Tenis

[ Izvor: Mediji ]

28. 07. 2021. 13:44 1

HOĆE DVA ZLATA: Novak i Nina u četvrtfinalu OI

Najbolji teniser sveta igraće četvrtfinale i u miks-dublu! Novak Đoković je zajedno sa Ninom Stojanović uspeo da preskoči prvu prepreku u Tokiju, pošto je relativno lako i bez mnogo muke savladao Luisu Stefani i Marsela Mela iz Brazila. To znači da ih jedna pobeda deli od mesta u borbi za medalje - 2:0 (6:3, 6:4).

Najveći adut srpskog para bio je Novakov servis, na koji brazilski par nije imao nikakav odgovor. Gotovo da nisu mogli da uzmu ni poen kada je na servisu bio Đoković. A koliko je to značilo našem paru govori proslava posle svakog osvojenog gema. Dobra stvar je što je ovaj meč potrajao samo nešto više od sat vremena.

U prvom setu se igralo gem za gem sve do sredine seta, kada je na servis stala Luisa Stefani. Ona nije mogla da se izbori sa riternima Novaka Đokovića, ali i sjajne Nine Stojanović, koja je igrala fantastično večeras. Delovala je jako sveže i motivisano i pomogla je našem najboljem teniseru u velikoj meri. Prvi set rešen je rezultatom 6:3.

U drugom setu gledali smo jako, jako sličnu priču. Ponovo se igralo gem za gem sve dok na servis liniju po drugi put nije stala Luisa Stefani. Ona je "prodala" servis brazilskog para, ponovo nije mogla da se odbrani od Novakovog sjajnog riterna i potom je sve krenulo na vodenicu Srbije. Doduše, u narednom gemu na servis Nine Stojanović jeste bilo "klimavo", ali su Stojanović i Đoković zadržali smirenost i odneli pobedu.

U četvrtfinalu ih čeka duel sa boljim iz susreta između Betani Matek-Sands i Raživa Rama protiv Laure Zigemund i Kevina Kravica. U ovom momentu, tamo se igra super-tajbrejk.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati