Tenis

[ Izvor: Mediji ]

23. 06. 2021. 08:34 2

Novak igra na Olimpijskim igrama u Tokiju!

Zabrinuo je nas je eminentni komentator Eurosporta i nekadašnji dvostruki šampion Rolan Garosa, Aleks Koreča rečima da Novak Đoković možda neće zaigrati na Olimpijskim igrama, kako bi sačuvao snagu za US Open i tako osvojio "godišnji Gren slem". Međutim, navijači najboljeg na svetu ne moraju da brinu, pošto je iz Teniskog saveza Srbije stigao demanti takve informacije!

Novak je potvrdio želju da učestvuje na Olimpijskim igrama i mi smo spisak sa njegovim imenom već poslali Olimpijskom komitetu Srbije. Odatle će biti prosleđen dalje - kažu u Teniskom savezu, a ekskluzivno prenosi Sportski žurnal.

Jasno je na čemu se temelji Korečino razmišljanje, slavni teniser smatra da bi Novak bio preumoran da nakon Vimbldona igra i u Tokiju i "preko bare". Ali njemu verovatno nije bilo najjasnije koliko je Đokoviću bilo stalo da osvoji zlato na najvećoj svetskoj sportskoj smotri. Faktički mu samo to još i nedostaje, kako bi imao bukvalno sve u karijeri. Želi da čuje "Bože pravde" na podijumu.

Iz Teniskog saveza Srbije je poslat spisak od kojih je od tenisera tu još samo Miomir Kecmanović. Što se ostalih tiče, Dušan Lajović i Filip Krajinović su odustali, mogao je da to mesto popuni Laslo Đere, ali se ni on neće takmičiti pod zastavom Srbije.

- Situacija je ove godine veoma teška. Korona je sve maksimalno otežala. Mehur u Tokiju će biti za oko 10.000 ljudi, što će biti mnogo komplikovano i otežaće boravak sportista na Olimpijadi. Jedna stvar je biti u mehuru na turniru sa maksimalno nekoliko stotina učesnika, a druga u masi od 10.000 ljudi. Osim toga, uvek postoji strah do zaraze - kažu u Teniskom savezu za "Žurnal".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati