Tenis

Direktno.rs

13. 06. 2021. 19:39 0

"Ostvarenje sna, neverovatno šta sam uradio"

Najbolji svetski teniser Novak Đoković osvojio je 19. grend slem titulu u karijeri, pošto je posle velike borbe i preokreta savladao Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:7, 2:6, 6:3, 6:2, 6:4.

Novak se tako približio Rodžeru Federeru i Rafaelu Nadalu, koji su po 20 puta osvajali najveće turnire, ali je i postao prvi igrač u Open eri, koji je po dva puta osvajao svaki grend slem.

Zbog takvog uspeha je bio ponosan.

- Hvala vam što ste bili danas ovde prisutni. Još jednom je bila naelektrisana atmosfera. Želim da zahvalim mom timu, mojoj porodici, mom treneru, fizioterapeutu, svima koji su zaslužni za ovo što smo napravili danas - rekao je Đoković, a onda je i dodao:

- Nivo tenisa bio je izvanredan. Bilo je izutetno fizički i mentalno teško. Dva puta u tri dana igrao sam dva teška meča, ali pokazao sam sve svoje sposobnosti i da se vratim u meč. Ovo je ispunjenje sna, neverovatno je šta sam uspeo da ostvarim. Hvala vam svima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati