Tenis

Direktno.rs

12. 06. 2021. 12:10 1

Svetski mediji bruje: Počeo Euro, ali Nole je vest dana

Ni mediji širom sveta nisu ostali imuni. Jedan od najduže čekanih događaja, Evropsko fudbalsko prvenstvo, počelo je u petak, 11. juna. Vatromet, spektakularno otvaranje, pobeda Italije nad Turskom, a sve to ostalo je u senci jednog čoveka - Novaka Đokovića. 

Spektakl koji je trajao nešto više od četiri sata završio se pobedom sprskog tenisera i plasmanom u finale Rolan Garosa. Nadal je ispustio šansu da se domogne 14. pehara u Parizu, a Novak će pokušati da okuša sreću sa Stefanosom Cicipasom za drugu titulu na u Bolunjskoj šumi i uđe u istoriju kao prvi teniser koji ima bar dva pehara sa svakog Grend slem turnira od početka Open ere. 
Elem, posle polufinalnog duela koji je šokirao svet, svi mediji su Novaka Đokvića stavili na "vest dana". Od britanskog "Gardijana" i "BBC "preko francuskog "L'ekipa" , do španske "Marke".

Možda ste očekivali drugačije, da će jedan od događaja godine biti na naslovnicama prestižnih medija, ali srpsko-španski tandem iz Pariza u vanvremenskom meču uspeo je da zaseni i najvažniju sporednu stvar na svetu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati