Tenis

Direktno.rs

13. 05. 2021. 14:04 0

NAREDNI JE CICIPAS "Dobro? Ma, bilo je odlično"

Novak Đoković je odigrao odlično protiv Alehandra Davidoviča Fokine i posle 70 minuta časova tenisa poslao mladog Španca iz prestonice Italije kući pobedivši ga 2:0 (6:2, 6:1). U četvrtfinalu igraće protiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Sunce je prijalo Novaku, posle usporenog početka i gubitka servisa na terenu se pitao samo branilac trofeja.

- Dobro? Ma, ne da je bilo dobro, bilo je odlično. Nedostajala je publika, meni i svima ostalima. Najveća radost je igrati pred publikom, nadam se da ću ostati ovde još nekoliko dana, kako bih osetio učešće publike i uticaj na igru. Radujem se narednom meču - istakao je Novak koga čeka duel u četvrtfinalu sa pobednikom meča Beretini - Cicipas.

Novak je svestan da je mnogo podigao nivo igre u odnosu na duel sa Fricom. Dobar servis, jaki forhendi, dobri slajsevi...

- Odigrao sam dobro, i on je, pa je došao do brejka odmah. Onda sam uzvratio i uspostavio sam kontrolu, bio sam konstantan. Pravio je duple greške, to mi je pomoglo da dođem do brejka. Mislim da sam odigrao bolje, bar 30 posto bolje nego protiv Frica. Nadam se da će biti još bolje. Ja sam fokusiran na svoju igru, dobro napredujem, idem u pravom pravcu. Sledeći meč je protiv top 10 igrača svakako. Biće teško, u formi su, Cicipas je osvojio Monte Karlo, moraću da odigram najbolji meč - rekao je Novak.

Stefanos Cicipas je sa 2:0 (7:6, 6:2) pobedio Beretinija za skoro 100 minuta igre. Đoković je prošle godine na Rolan Garosu pobedio Grka, koji je ovde peti nosilac sa 3:2 u setovima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati