Tenis

M. Z.

09. 05. 2021. 17:24 0

LOŠ DAN I Đere ispao u Rimu

Laslo Đere je dobro počeo meč protiv Španca Karenja Busta, ali je na kraju morao da pruži ruku španskom teniseru koji je slavio u prvom kolu turnira masters serije u Rimu 6:4, 3:6, 6:1.

Momak iz Sente je napravio brejk u prvom gemu protiv 12. igrača sveta i to mu je bilo dovoljno da osvoji prvi set. Nije dopustio Špancu nijednu šansu da mu oduzme servis.

Sve je možda mogao da prelomi u svoju korist u prvom gemu drugog seta, kada je propustio dve vezane brejk lopte. To ga je na kraju skupo koštalo. U maratonskom šestom gemu, Busta koristi petu brejk loptu dolazi do 4:2, a nešto kasnije stiže i do egala u setovima.

Na krilima osvojenog drugog seta Karenjo Busta pravi brejk na početku odlučujućeg seta. Poveo je 2:0. Đere je samo smanjio na 2:1, a onda je Španac sa četiri vezana gema overio prolaz u drugo kolo. Busta će u narednoj rundi igrati sa boljim iz meča Nišikori – Fonjini.

U drugom kolu turnira u glavnom gradu Italije igraće i Amerikanac Rajli Opelka, koji je bio bolji od Rišara Gaskea 6:1, 7:5.

Inače, Đere je samo danas produžio loš dan srpskih tenisera, budući da je na startu ispao i Filip Krajinović. Rođeni Somborac je takođe zaustavljen u prvom kolu, gde ga je savladao mladi Kanađanin Feliks Ože Alijasim sa 6:3, 6:7, 6:4.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati