Tenis

[ Izvor: mediji ]

05. 04. 2021. 12:48 0

Đokovići kažu: "Serbia open" može da počne

Teniski turnir "Serbia open 2021" može da počne, bar su tako, dve nedelje pre starta, danas poručili organizatori.

Tereni teniskog kompleksa "Milan Gale Muškatirović" u Beogradu su pripremljeni, danas je medijima to pokazao i direktor turnira Đorđe Đoković, brat najboljeg tenisera sveta. Sve je spremno da se posle devet godina pauze ponovo odigra otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu uz učešće dvostrukog šampiona Novaka Đokovića, ali i Tima, Beretinija, Momfisa, Ćorića, Karaceva...

- Ponosni smo na to što je Beograd ponovo domaćin ATP turnira serije 250. Serbia open biće organizovan u skladu sa svim epidemiološkim pravilima i merama koje je propisala Vlada Republike Srbije i koje je ATP definisao, a sigurni smo da će pokazati da su Srbija, glavni grad i mi kao organizatori pouzdan partner ATP tura. Iako će se turnir igrati bez prisustva publike, sve ljubitelje sporta i tenisa očekuje jedinstveno iskustvo. Mečevi će biti prenošeni na RTS-u i kanalima Arena sporta, a verujemo da će čitave porodice, od najmlađih do najstarijih članova, uživati u sjajnim mečevima - izjavio je nedavno Đorđe Đoković, direktor turnira.

Turnir počinje 19. aprila, ali izvesno bez prisustva publike zbog aktuelne situacije u Srbiji za pandemijom koronavirusa. Olga Danilović, srpska teniserka koja trenira sa Novakom Đokovićem ulepšala je dan na Dorćolu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati