Tenis

Direktno.rs

01. 04. 2021. 11:59 1

Medvedev lomio reket, Agut cementirao Novaka na tronu

Roberto Bautista Agut je uspeo da savlada Danila Medvedeva, drugog tenisera na svetu, rezultatom 6:4 i 6:2 u četvrtfinalu Majamija i plasmanom u polufinale obezbedi Novaku Đokoviću da duže ostane na čelu ATP liste.

Španac je igrao izvanredno, a Medvedev je besno lomio reket, ali nije uspeo da osvoji više od 90 poena na ovom turniru. Propustio je Rus šansu da se dodatno približi Novaku Đokoviću na vrhu ATP liste, ali je igranjem u četvrtfinalu prešao je 10.000 poena (10.030) i postao tek peti teniser na planeti kome je to pošlo za reketom.

Pre njega tu magičnu brojku prebacili su Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej. U ponedeljak 5. aprila će Novak na ATP listi imati 11.963 poena, Medvedev će biti drugi sa 10.030 poena, Nadal će biti treći sa 9.670 poena.Prvi reket sveta će započeti 315. nedelju na čelu ATP karavana, čini se da će svoj rekord uvećavati do početka leta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati