Tenis

Direktno.rs

11. 03. 2021. 15:06 4

"Novak će za godinu ili dve živeti u Beogradu"

Novak Đoković ove nedelje je stigao u Beograd, da u svom rodnom gradu proslavi 311. nedelju na vrhu ATP liste i obaranje rekorda Rodžera Federera. Đoković je tako postao teniser sa najdužim stažom kao najbolji teniser sveta, a o njemu i njegovim daljim planovima gostujući na RTS-u govorio je i njegov otac Srđan.

U emisiji "Srpski sv(ij)et", Srđan Đoković govorio je o brojnim temama vezanim za svog sina, ali i njegovu porodicu, istakavši da Novak mnogo voli kada se vrati u svoju zemlju.

- Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje - otkrio je Srđan Đoković.Otac najboljeg tenisera sveta ne zna čime će se tačno Novak baviti kada jednog dana prestane da igra tenis, ali o tome još niko i ne razmišlja.

- On mora da bude fokusiran na ovo što radi u svakom pogledu. Svi kidišu na njega i svima je kost u grlu jer je toliko dugo najbolji na svetu - istakao je Đoković.Novakov mlađi brat Marko već duže vreme živi u inostranstvu, a Srđan je izrazio želju da se i on vrati da više vremena provodi u Srbiji.

- Nisam baš siguran, ali ćemo sve uraditi da se vrati. Nadam se. On je u Marbelji u Španiji. Mi smo se u blizini Rume stacionirali, ispod Fruške gore, tu ćemo živeti od leta kad završimo kuću. Nadam se da ćemo time privući našu decu i naše unuke, da što više vremena provode tu. To je cilj. Da imaju svoju bazu, da joj se vraćaju. To je bila moja ideja - objasnio je Srđan Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati