Tenis

[ Izvor: Beta ]

06. 03. 2021. 13:03 1

Đoković na mastersima: Igra u Beogradu!

Najbolji teniser sveta Novak Djoković će se, nakon osvajanja Australijan opena, na teren vratiti krajem marta kada će učestvovati na Mastersu u Majamiju, objavljeno je na sajtu srpskog tenisera.

Naredna tri turnira na kojima će nastupiti Đoković su Mastersi u Majamiju i Monte Karlu, kao i Serbia Open koji se ove godine vraća u Beograd.


Masters u Majamiju će se igrati od 24. marta do 4. aprila. Đoković iza sebe ima šest titula iz Majamija (2007, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016), čime je izjednačen sa Andreom Agasijem.

ATP Tur se zatim seli u Evropu gde će početi sezona na šljaci, a prvi teniser sveta će nastupiti na Mastersu u Monte Karlu koji je na programu od 11. do 18. aprila.


Đoković je dva puta u karijeri osvajao turnir u Monte Karlu (2013, 2015).

Beograd će ove godine, posle devet godina pauze, ponovo biti domaćin turnira iz serije ATP 250, pošto je turnir koji se prethodnih godina održavao u Budimpešti dobio dozvolu da se preseli u srpsku prestonicu.

U prethodna četiri izdanja Serbia Opena, od 2009. do 2012. godine, Novak je dva puta podigao pobednički pehar (2009, 2011).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati