Tenis

M. Z.

19. 01. 2021. 19:09 0

Podrška teniserke: I da gole hodamo, ne smeju da nas diraju!

Ispovest glumice Milene Radulović, koju je nastavnik glume silovao kada je imala 17 godina, potresla je javnost u Srbiji, pa su mnoge javne ličnosti stale uz Milenu i pružile su joj podršku. Jedna od njih je i naša teniserka Aleksandra Krunić.

Ona se oglasila na Instagramu, pružila je bezrezervnu podršku Mileni Radulović i poručila:

- Neverovatna hrabrost pred kojom skidam kapu i nisko se klanjam. Oni koji sebe mrze, duboko nesrećni i isfrustrirani, preslabi su da prepoznaju snagu u drugom ljudskom biću i pre će izabrati da ga omalovažavaju jer za bolje nisu sposobni. Mi, sa druge strane čovečanstva, stojimo uz vas, ne damo na vas i divimo vam se - navela je Aleksandra Krunić.

A u opisu ove poruke stajalo je:

- I da gole hodamo po ulici – nema niko prava da nas pipne ako mi to ne želimo.

Da podsetimo, otkako je Milena Radulović izašla u javnost sa pričom da ju je Miroslav Mika Aleksić seksualno zlostavljao kada je imala 17 godina, njoj se pridružio veliki broj javnih ličnosti koje su imale prilike da sarađuju sa Aleksićem, a broj devojaka koje su otkrile da su sa njim imale slično iskustvo se gotovo svakodnevno povećava, pa je broj silovanja za koja ga Tužilaštvo tereti za sada došao do osam. Među žrtvama se nalazi i ćerka njegovog prijatelja, a Aleksiću je određen pritvor od 30 dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati