Tenis

S. I. [ Izvor: Mediji ]

18. 01. 2021. 09:31 0

Lajović i Troicki u karantinu zbog stjuardese, AO odbio predlog Novaka

Među 72 tenisera i teniserke koji će biti u obaveznom karantinu bez treninga 14 dana, u Melburnu se nalaze i srpski sportisti Dušan Lajović i Viktor Troicki.

Srpski teniseri su bili u avionu koji je u Melburn stigao iz Dohe, a od 58 putnika, od koji su 25 bili igrači, pozitivna na koronavirus bila je stjuardesa. Naši teniseri će morati nekako da organizuju rad u sobi, jer je organizator Australijan opena odbio sve zahteve Novaka Đokovića koji je u šest tačaka tražio da se "zarobljenim igračima" pomogne.

Lajović je stigao direktno sa priprema, dok je Troicki do glavnog tunira u Australiji stigao kroz sito od tri kvalifikaciona meča u Dohi. Šteta za selektora nacionalnog tima koji će od 1. do 5. februara sada u drugačijoj ulozi biti deo selekcije Srbije na ATP kupu.

Novak Đoković i Filip Krajinović se nalaze u Adelajdu gde imaju daleko bolje uslove za rad i manje epidemiološke mere. Filip je i sparing partner prvom reketu sveta u prvoj nedelji priprema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati