Tenis

Milan Zarić

28. 09. 2020. 20:49 0

SENZACIJA Milojević izbacio Krajinovića sa Rolan Garosa!

Naš teniser Nikola Milojević ostvario je istorijsku prvu pobedu na Rolan Garosu, pošto je u prvom kolu savladao sunarodnika Filipa Krajinovića sa 6:4, 3:6, 6:3, 6:1.

Milojević je uspešno prošao kvalifikacije i prvi put se našao u glavnom žrebzu nekog grend slem turnira, ali nije hteo da se na tome zaustavi, već je napravio prvi veliki skalp, savladavši 29. tenisera planete. I to je uradio posle velike borbe koja je trajala tri sata i 14 minuta.

Već na početku se videlo da bi Milojević mogao da dođe do velikog iznenađenja. Jer, igrao je bez pardona, pa je na samom početku vezao tri gema, od toga je napravio dva brejka i za tili čas je stigao do 3:0.

Krajinović je uspeo da se vrati, pa je izjednačio na 4:4, ali je onda pao, što je Milojević iskoristio, brejknuo je protivnika za 5:4 u maratonskom gemu u kom je viđeno devet izjednačenja i pet brejk lopti, a onda je iskoristio drugu set loptu za korak bliže drugom kolu Rolan Garosa.

Odlično je Milojević započeo i drugi deo igre, pošto je on bio taj koji je prvi oduzeo protivniku servis, te je poveo sa 1:0. Međutim, Krajinović je uspeo da se vrati. Poveo je sa 3:1 i tu prednost je sačuvao do kraja seta, što je bilo dovoljno za izjednačenje.

Ipak, Milojević je u tim momentima pokazao koliko je mentalno jak, budući da ga nije poremetio gubitak servisa, pa je poveo sa 3:0 i odličnim servisima je mirno priveo set kraju. Krajinović od tog udarca nije uspeo da se oporavi, u četvrtom setu je osvojio samo gem i završio je učešće već u prvom kolu Rolan Garosa.

Sa druge strane, Nikola Milojević je otišao u drugo kolo, gde će igrati sa pobednikom meča Bedene - Riderkneh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati