Tenis

Direktno.rs

22. 07. 2020. 21:53 5

Britanci ponovo napali Noleta!

Britanski mediji ponovo su pronašli povod za kritike na račun Novaka Đokovića.

Srpski teniser fotografisan je u Španiji kako slobodno vreme provodi bez zaštitne maske, nakon čega su se oglasili britanski mediji koji smatraju da je prvi reket sveta zbog toga morao da bude kažnjen.

“Dejli mejl” je istakao da je Vlada Andaluzije propisala obavezno nošenje maske na zatvorenom, na plažama i bazenima, kao i distancu od bar metar i po, a da je Đoković uslikan na ulicama Marbelje kako ne nosi masku i ne poštuje distancu, uz to "nosi peškir za plažu i izgleda kao da je krenuo na kupanje".

Iz tog razloga Britanci se pitaju da li će španske vlasti Đokoviću naplatiti predviđenu kaznu od 100 evra zbog nesavesnog ponašanja i kršenja propisa.

Činjenica je da Novak nije nosio masku, ali je isto tako izvesno da se srpskom teniseru meri svaki postupak i čeka i najsitnija greška s obzirom na to da je u sličnoj situaciji pre nekoliko nedelja bio i Federer, međutim britanski mediji tada nisu bili tako oštri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati