Tenis

Direktno.rs

21. 07. 2020. 11:12 0

Kritikovala Novaka, a nju IZBACILI s turnira

Amerikanka Danijel Kolins (26) je izbačena sa turnira Vorld Tim Tenis koji se igra u Zapadnoj Virdžiniji. Razlog ovakve kazne je kršenje protokola o zaštiti od Kovida - 19, obelodanili su organizatori.

- Otpustili smo Kolinsovu kada je izašla iz rizorta tokom takmičenja i čak napustila državu Zapadnu Virdžiniju, čime je prekrišila naša pravila vezana za zdravstvenu bezbednost igrača, trenera i osoblje zaposleno na turniru - izjavio je izvršni direktor turnira Karlos Silva, bez iznošenja detalja gde je teniserka putovala.

Inače, američka teniserka, 51. na svetu, nedavno je kritikovala Novaka Đokovića zbog njegove izjave da je "nemoguće igrati na US openu jer su predložena pravila organizatora nerealna".

- Novače, ovo je vrlo kontradiktorno u odnosu na tvoj prethodni komentar kako bi teniseri koji su u top 100 trebalo donirati novac onima slabije plasiranim. Niko nije zaradio nikakav novac od februara. Sada imamo veliku šansu na Ju Es openu, čiji čelnici žele da se turnir održi pod striktnim pravilima kako bi se svi osećali sigurno. Ovo je velika šansa za igrače da počnu da zarađuju novac, a sada imamo tenisera iz vrha koji govori kako je dovođenje jednog člana stručnog štaba sa sobom teško ostvarivo jer ne mogu povesti celu pratnju.... - rekla je tada Kolinsova.

Vord Tim Tenis je jedan od prvih profesionanih sportskih događaja koji se tokom pandemije igra u SAD pred gledaocima.

Svaki dan biće dozvoljeno prisustvo 500 ljudi na tribinama, na terenu koji ima 2.500 mesta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati