Tenis

Direktno.rs

23. 06. 2020. 21:18 6

Đoković priznao grešku: Sve sam radio čistog srca!

"Duboko mi je žao što je turnir izazvao nemir. Sve što smo ostali organizatori i ja radili proteklog meseca, radili smo čistog srca i najboljih namera", napisao je najbolji srpski teniser, Novak Đoković na svom Tviter profilu.

- Zdravo svima, vratili smo se u Beograd gde sam bio pozitivan na testu za Kovid-19 kao i Jelena. Deca su bila negativno testirana. Bićemo u samoizolaciji u narednih 14 dana i ponoviti testove za pet dana. Duboko se izvinjavam jer je naš turnir izazvao nemir. Sve što smo ostali organizatori i ja radili proteklog meseca, radili smo čistog srca i najboljih namera. Verovali smo da je turnir ispunjavao sve zdravstvene protokole našeg regiona kako bismo konačno okupili ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo i bilo je kasno. Ne mogu da opišem koliko mi je žao za ovo što se dogodilo i za svaku osobu koja je zaražena - napisao je Đoković.

"Ukoliko ste bili na "Adria Tour-u" ili u okolini osobe koja je posetila ovaj turnir, molim vas, testirajte se i održavajte socijalnu distancu", dodao je teniser.

- Za one koji su u Zadru i u Beogradu, delićemo zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti i ostajemo fokusirani na onima koji su inficirani koronom. Ostatak turnira je otkazan. Molim se za svačiji oporavak - zaklkjučio je Đoković.

Podsetimo, Đoković je odlučio da zbog dobrog zdravstvenog stanja, ne ode sa ostalim učesnicima zadarskog turnira na hitno testiranje na koronavirus, već da to učini u Beogradu, u koji se vratio ovog ponedeljka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Tatin auto

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati