Tenis

Direktno.rs

23. 06. 2020. 14:29 4

Nole se oglasio nakon pozitivnog rezultata na koronu

"Jelenin i moj rezultat je bio pozitivan, dok su deca negativna na koronavirus. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze, pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće komplikovati, kao i da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija", bila je prva reakcija Novaka Đokovića nakon obelodanjivanja informacije da je pozitivan na koronavirus.

Najbolji svetski teniser se danas oglasio saopštenjem, u kom je istakao da je zaražen kovidom-19 posle druženja sa Grigorom Dimitrovim, VIktorom Troickim i Bornom Ćorićem, nakon čega se u Beogradu i testirao. I, nažalost, njegov rezultat je bio pozitivan.

- Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna. Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera. Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period - rekao je Đoković.

Istakao je da je sve uradio kako bi organizacijom turnira pomogao humanitarnim organizacijama, te je izrazio žal zbog širenja zaraze.

- U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi. Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje. Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati. Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za pet dana - rekao je Novak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati