Tenis

Milan Zarić

14. 06. 2020. 16:13 0

Filip se kockao, ali ostao u igri za finale

Naš teniser Filip Krajinović sačuvao je šansu da se plasira u finale "Adria Toura", jer je u poslednjem kolu grupe A savladao Viktora Troickog sa 4:0, 4:3 (7:5).

Filip je odlično ušao u meč, u prilog čemu govori i rezultat iz prvog seta, u kom Viktor nije uspeo da osvoji nijedan gem. A koliko je Krajinović u tom periodu bio dominantan, svedoči to što je set osvojio za samo 15 minuta.

Izgledalo je u nastavku da će posao da brzo privede kraju, pošto je u drugom setu napravio brejk odmah na startu, pa je poveo sa 2:0, kasnije i sa 3:1. Međutim, onda se Troicki vrati.

Uspeo je da spase meč loptu, zatim je i vratio brejk, te se na taj način i izborio za taj-brejk. U odlučujućem gemu drugog seta je došao do tri poena prednosti (3:0, 4:1), da bi onda Filip uspeo da uzvrati i serijom od 6:1 je došao do maksimalne pobede.

Ovaj trijumf mu je ostavio šansu da se plasira u finale "Adria Toura", a da bi se to desilo, potrebno je da najpre Novak Đoković u tri seta savlada Aleksandra Zvereva, posle čega bi gem količnik odlučivao o jednom učesniku finala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati