Tenis

Milan Zarić

28. 01. 2020. 10:42 0

Naša Marijana prevaspitala Federera

Švajcarac Rodžer Federer je posle dosta muke savladao Tenisa Sandgrena sa 6:3, 2:6, 2:6, 7:6, 6:3 i prošao je u polufinale. Na taj način je treći reket sveta izbacio 100. tenisera planete, u duelu koji je obilovao mnogim uzbuđenjima.

Švajcarac je do polufinala došao posle tri i po sata velike borbe, tokom kojih je sačuvao sedam meč lopti, a imao je i dosta problema sa povredom leđa i nogu.

Duel između Federera i Sandgrena je sudila Marijana Veljović, poznati srpski arbitar, koja je u drugom setu prevaspitala Švajcarca, što je postalo hit na društvenim mrežama.

Naime, Rodžer se u tim trenucima mučio sa upornim protivnikom, koji je lako osvojio drugi set, pa jednostavno nije mogao da kontroliše frustracije. Bio je nervozan zbog preokreta protivnika, koji je počeo i da dominira. Stoga su svaki Federerov potez pratile psovke i dranje na terenu, zbog čega je morao na čas lepog ponašanja kod Marijane Veljković.

Srpkinja takve gestove Federera nije želela da toleriše, pa je trećeg tenisera na planeti pozvala sa strane i održala mu je lekciju zbog ponašanja koje nije primereno na teniskim terenima. Federer je uglavnom samo ćutao i slušao Marijanu, posle čega je uzeo medicinski tajm-aut.

Navijači su posle meča bili oduševljeni potezom Marijane Veljović, koja je jasno stavila do znanja rekorderu po broju grend slem titula kako ne sme da se ponaša.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati