Tenis

Direktno.rs

13. 12. 2019. 21:31 0

Ćutala je sedam meseci: Šampionka Rolan Garosa pobedila tumor!

Bivša italijanska teniserka Frančeska Skijavone oglasila se posle sedam meseci ćutanja i na društvenim mrežema je otkrila da je pobedila tumor.

Frančeska (39), nekadašnja šampionka Rolan Garosa, istakla je da je borba sa opakom bolešću bila teška, ali da je izašla kao pobednica.

- Evo gde sam bila prethodnih sedam meseci života: dijagnostifikovali su mi maligni tumor. Bila je to najteža bitka u mom životu. Najbolje od svega je što sam uspela da pobedim. Rekli su mi to pre nekoliko dana, osetila sam neizmernu sreću. Toliko sam srećna da se ta sreća može seći nožem! Pomirila sam se sa srcem i mozgom i vreme je za nove projekte koje imam u planu. Vidimo se uskoro - rekla je Skijavone.

Frančeska Skjavone je prestala sa aktivnim igranjem tenisa prošle godine, a posle životne borbe ju je teško prepoznati, ali je njen osmeh i te kako prepoznatljiv.

Ostala je upamćena kao pobednica Rolan Garosa 2010. godine i kao trostruka FED kup šampionka sa reprezentacijom Italije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati