Tenis

Direktno.rs

19. 11. 2019. 16:11 0

Nole poručuje: Srbija do Tokija! Krajinović jedva čeka Dejvis kup

Novak Đoković i Filip Krajinović jedva čekaju da počne Dejvis kup u Madridu, i uprkos napornoj sezoni, objašnjavaju da je čast igrati za reprezentaciju.

Tenisku reprezentaciju Srbije na završnom turniru Dejvis kupa u Madridu očekuju prva dva meča, protiv Japana i Francuske, posle kojih će biti poznato da li se ide u sam finiš i borbu za "salataru".

Tim povodom oglasio se najbolji srpski reket svih vremena, Novak Đoković, koji je prezadovoljan pripremama u prestonici Španije.

- Odlično su protekle pripreme ovih nekoliko dana, trenirali smo i singl i dubl, spremni smo za sve konkurencije i kombinacije. Jeste da je duga bila sezona, ali je stanje u ekipi najbolje moguće. Svi su spremni da daju maksimum, verujemo u selektora Zimonjića, da će doneti najbolje odluke. Nadamo se najboljem mogućem početku protiv Japana, ne treba nikoga potceniti. Pobeda bi nam dala samopouzdanja za nastavak, ali idemo korak po korak. Idemo, Srbija do Tokija! - šaljivo je završio Đoković.

Filip Krajinović je samopouzdano poručio da ekipa veruje u trijumfe protiv pomenutih selekcija.

- Da vam javimo da smo dobro trenirali, svi se dobro osećamo i jedva čekamo sutrašnji meč. Verujemo da ćemo igrati dobro i pobediti i Japan i Francusku - kratko je poručio Krajinović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati