Tenis

Direktno.rs

19. 11. 2019. 11:06 0

Bivši košarkaši Zvezde izašli na piće i nisu slutili na koga će naleteti

Bivši košarkaši Crvene zvezde Stefan Jović i Nemanja Dangubić sreli su se u Madridu, gde su i izašli na piće, ali su u tom izlasku naleteli na tenisere Novaka Đokovića i Viktora Troickog, kao i na selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenada Zimonjića.

Jović i Dangubić su zajedno igrali u Crvenoj zvezdi, zatim ih je sudbina ponovo spojila u dresu Bajerna, ali je na kraju prošle sezone došlo do razlaza. Jer, plejmejker naše reprezentacije je otišao u Himki, dok se krilni košarkaš preselio u Španiju, gde nastupa za Estudijantes.

Međutim, nije mnogo prošlo do njihovog novog susreta, jer Jovićev Himki gostuje Realu u Madridu, a kako Dangubić igra za klub iz madridskog predgrađa, njih dvojica su iskoristili šansu da se sretnu.

Izašli su na piće, kako je i poručio Stefan Jović, a onda su u srcu Madrida našili na neočekivan trio. Sreli su se sa našim teniserima Novakom Đokovićem i Viktorom Troickim, kao i selektorom Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenadom Zimonjićem.

- Izašli na piće, kada tamo naši spremaju taktiku za Dejvis kup - napisao je na Instagramu Stefan Jović.

Oduševljen zbog susreta sa našim asovima bio je i Nemanja Dangubić.

- Kad naletiš na šampione! Srećno, momci - napisao je nekadašnji krilni košarkaš Crvene zvezde i Bajerna.

Da podsetimo, srpski teniseri se nalaze u Madridu, gde će se do kraja nedelje boriti za trofej na završnom turniru Dejvis kupa, koji se prvi put igra po promenjenim pravilima. Tako su po tri selekcije raspoređene u šest grupa, a naši momci se za plasman u završnicu bore sa Japanom i Francuskom. Inače, za Srbiju na završnom turniru u "Kaha mahiki" igraju Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Filip Krajinović i Dušan Lajović, dok je selektor Nenad Zimonjić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati