Tenis

Milan Zarić

18. 11. 2019. 19:00 0

Trobojka preko celog terena: Dejvis kup za Srbiju može da počne

Završni turnir Dejvis kupa počeo je ovog ponedeljka zvaničnim otvaranjem, koje je bilo impresivno, pogotovo gledajući iz naše perspektive.

Naime, domaćin istorijskog prvog završnog turnira Dejvis kupa se potrudio da oda poštovanje svakoj od zemalja učesnica, a kada je došao red na Srbiju, dogodio se sjajan prizor.

Tako je preko celog terena u "Kaha mahiki" prikazana srpska trobojka, a to je prizor koji nije ostavio ravnodušnim tenisere Srbije, koji će se u prestonici Španje boriti za drugu titulu u ovom takmičenju, budući da su 2010. godine bili šampioni sveta.

Takmičenje za naše momke počinje u sredu od 11 sati, kada će ukrstiti rekete sa Japanom, da bi se zatim sastali i sa Francuskom. Posle duela sa "galskim petlovima" biće poznato ko će se plasirati u samu završnicu Dejvis kupa.

Da podsetimo, reprezentaciju Srbije će u Madridu predstavljati naš najbolji teniser Novak Đoković, ali i Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Filip Krajinović i Dušan Lajović, dok će ih sa klupe predvoditi Nenad Zimonjić.

Biće ovo poslednji put da selekcija naše zemlje nastupa u ovom sastavu, pošto će se nakon završnog turnira Dejvis kupa od tenisa oprostiti Janko Tipsarević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati