Tenis

Milan Zarić

12. 11. 2019. 16:49 0

ZAVRŠNI MASTERS Federer došao do prvog trijumfa

Švajcarski teniser Rodžer Federer ostvario je prvu pobedu na završnom mastersu u Londonu, jer je u drugom kolu grupe "Bjorn Borg" savladao Matea Beretinija sa 7:6 (7:2), 6:3.

Rodžer je duel sa italijanskim teniserom dočekao posle poraza od Dominika Tima, pa mu je trijumf bio imperativ. Uspeo je da treći reket sveta odgovori izazovu, pa je bez mnogo problema došao do prvog slavlja u Londonu.

Beretini je parirao Federeru samo u prvom setu, kada se izborio i za taj-brejk, međutim to je bilo sve, budući da u odlučujućem gemu nije mogao da parira favorizovanom protivniku. Osvojio je svega dva poena, pa je Rodžer došao na korak do pobede.

Trijumf je Švajcarac potvrdio u drugom setu, u kom je napravio jedan brejk viška, što mu je bilo dovoljno da dođe do maksimalne pobede i tako zadrži šanse za plasman u polufinale završnog mastersa.

Da li će tako i biti, saznaćemo u četvrtak, kada će odigrati poslednji meč u grupi "Bjorn Borg" protiv našeg Novaka Đokovića. Podsetimo i to, Nole će svoj meč druge runde protiv Dominika Tima odigrati večeras od 21 sat i biće to duel do sada neporaženih tenisera.

ZAVRŠNI MASTERS, 2. KOLO

GRUPA "BJORN BORG"

Federer - Beretini 7:6 (7:2), 6:3

21.00 Đoković - Tim

Đoković 1 1 0 2:0 1
Tim 1 1 0 2:0 1
Federer 2 1 1 2:2 1
Beretini 2 0 2 0:4 0

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati