Tenis

M. Ž.

11. 11. 2019. 22:32 0

KAKVA PARTIJA Furiozni Zverev razbio Nadala!

Neverovatan meč fantastičnog Aleksandra Zvereva! Nemac je počistio prvog reketa sveta u prvom meču grupe A na završnom mastersu u Lonodnu sa 6:2, 6:4.

Nadal se mučio od samog starta, dok je Zverev zadavao furiozne udarce koji su urodili plodom. U petom gemu prvog seta Nemac je načinio brejk prednosti, da bi to isto uradio i prilikom sledećeg gema u kom je Nadal servirao. Opa puta je potvrdio brejkove i prvi set osvojio prepustivši prvom teniseru sveta samo dva gema.

Drugi set nije mogao da počne bolje za Zvereva. Odmah je načinio brejk na startu, a potom i nastavio odlično da servira. Nadal je pritom mnogo grešio i već na polovini drugog seta videlo se da je na pomolu prvi poraz najbolje rangiranog tenisera na ATP listi.

Zverev je opasno pretio da drugi put osvoji brejk i u drugom setu, ali to se nije dogodilo. Svakako, održavanjem gemova na svoj servis, što je uspešno uradio do kraja, zabeležio je prvu pobedu na završnom mastersu u Londonu.

U prvom meču ove grupe Grk Stefanos Cicipas savladao je ruskog tenisera Danila Medvedeva, što je bila prva njegova pobeda u dosadašnjih međusobnih šest duela.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati