Tenis

Milan Zarić

11. 11. 2019. 09:57 0

Termin za sladokusce: Novak protiv Tima nastavlja pohod na trofej u Londonu

Naš teniser Novak Đoković silovito je startovao na završnom mastersu u Londonu, jer je u prvom kolu grupe "Bjorn Borg" savladao Matea Beretinija sa 6:2, 6:1. Noletu je taj meč poslužio samo kao zagrevanje za okršaj sa Dominikom Timom, koji je na programu u utorak od 21 sat.

 

U drugom kolu srpskog asa čeka mnogo veći izazov, jer će se naspram njega naći Austrijanac Dominik Tim, koji je takođe u prvoj rundi slavio. Bio je bolji od Rodžera Federera i pun samopouzdanja čeka duel sa drugim reketom sveta.

Biće to njihov 10. međusobni duel, a Novak je trenutno uspešniji, jer je do sada slavio šest puta. Međutim, Tim je bio uspešniji u njihovom poslednjem meču, jer je trijumfovao u polufinalu Rolan Garosa. Dakle, Đokoviću se ukazala idealna prilika da mu se revanšira i verovatno napravi ključni korak ka plasmanu u polufinale.

Organizatori završnog mastersa su odlučili da će se Đoković i Tim sastati u utorak od 21 sat, što je udarni termin u Londonu, dok će od 15 sati igrati Rodžer Federer i Mateo Beretini, koji su u prvim mečevima doživeli poraze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati