Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 01. 2023. 15:05 0

Legenda držala čas rukometašima

Legendarni vaterpolista i jedan od najuspešnijih domaćih trenera Dejan Savić posetio je danas rukometnu reprezentaciju u Staroj Pazovi i održao motivaciono predavanje uoči puta na Svetsko prvenstvo.

Rukometaši Srbije se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi pripremaju za Svetsko prvenstvo, a Savić im je na predavanju govorio o značaju atmosfere i međusobnog poverenja i rekao da su "time što su reprezentativci Srbije - već pobedili".

Kako je preneo Rukometni savez, Savić se osvrnuo i na detalje koje pomažu ekipi u situacijama kada ne ide najbolje.

"Svoje predavanje zaključio je time da su pojedinci zaduženi za atmosferu mnogo važni i da humor može biti presudan kako za atmosferu u timu, tako i za izlazak iz krize", navode se Savićeve reči.

Selektor Antonio Đerona zahvalio je Dejanu Saviću što je izdvojio vreme da svojom energijom pozitivno utiče na reprezentativce, a kapiten Nemanja Ilić uručio mu je prigodan poklon.

Svetsko prvenstvo održaće se od 11. do 29. januara u Poljskoj i Švedskoj. Srpski tim otputovaće 5. januara i do početka takmičenja odigraće dve prijateljske utakmice.

Srbija će igrati u Grupi E u Katovicama 13. januara protiv Alžira, dva dana kasnije protiv Nemačke, a 17. januara protiv Katara.

Savić je bio trofejni igrač, a još trofejniji trener. Mesto selektora reprezentacije, sa kojom je osvojio sve trofeje, napustio je prošlog oktobra posle neuspeha na Evropskom prvenstvu i osvajanja devetog mesta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati