Ostali sportovi

Milan Zarić

16. 10. 2022. 20:17 5

Srbija se poklonila šampionkama: Reka ljudi na dočeku odbojkašica (FOTO)

U subotu uveče su deklasirale Brazilke i odbranile svetski tron, dan kasnije su se pojavile na čuvenom balkonu, da veliki uspeh proslave sa narodom. Zlatne odbojkašice je dočekalo više hiljada ljudi, koji su skandirali heroinama nacije, uz neizostavne uzvike oduševljenja.

Tijana Bošković, Bjanka Buša, Brankica Mihajlović, Jovana Stevanović i ostale devojke koje su kovale drugo uzastopno svetsko zlato, nešto posle 20 časova su se pojavile na balkonu Skupštine grada Beograda, kako bi ovaj veliki uspeh proslavile sa građanima.

Tijana Bošković, kapiten naše selekcije i najbolja igračica Svetskog prvenstva, iznela je pehar namenjen svetskim prvakinjama i onda je usledila euforija.

Među prvima se na dočeku okupljenima obratila Bojana Drča, koja je bila zahvalna na podršci.

Hvala vam za ljubav i podršku i zato što ste bili uz nas tokom Svetskog prvenstva - rekla je Bojana Drča okupljenim građanima.

Na njene reči se nadovezala Jovana Stevanović, koja je do ludila dovodila protivnike na šampionatu sveta.

- Često nas pitaju koja je tajna našeg uspeha? Svaka od ovih devojaka nosi Srbiju u srcu! Vi ste tajna našeg uspeha - rekla je Stevanović.

A kada se prisutnima obratila Tijana Bošković, nastala je "ludnica". Skandiralo se "MVP, MVP", a svaka reč naše korektorke bila je nagrađena ovacijama.

- Svakoga dana smo osećali vašu podršku na Svetskom prvenstvu i ta energija nam je davala snagu da idemo dalje i dođemo do svetske tituče. Nama je uvek bila privilegija da igramo za nacionalni tim. Verujem da se i sledeće godine vidimo na istom mestu - poručila je Tijana Bošković.

Ukratko, na čuvenom balkonu je stvorena atmosfera za pamćenje, skandiralo se zlatnim devojkama, pevala se himna, i to sve iz grla nekoliko hiljada ljudi.

Zlatne odbojkašice su to i zaslužile, budući da su na planetarnom šampionatu bile bez premca, pa su u svoju korist rešile svih 12 mečeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati