Ostali sportovi

Direktno.rs

16. 08. 2022. 10:39 0

BRAVO Ivana i Milica u finalu Evropskog prvenstva

Sjajne vesti ovog jutra stižu iz Minhena! Srpske atletičarke Milica Gardašević i Ivana Vuleta plasirale se u finale Evropskog prvenstva na otvorenom u skoku udalj!

Posle prestupa u prvoj seriji, Ivana je u drugoj skočila 6,53 metara, a u trećoj je išla do granice od 6,67 metara, što je bilo dovoljno za plasman u finale. Dalje je prošlo najboljih 12 takmičarki, odnosno sve one koje su ostvarile normu od 6,75 metara ili imale sledeće rezultate prema plasmanu.

Plasman u finale je takođe obezbedila naša Milica Gardašević, koja je ostvarila najbolji rezultat u karijeri u jutrošnjim kvalifikacijama uz skok od 6,83 metara koji je ostvarila već u prvoj seriji i tako se direktno kvalifikovala za finale ostvarivši normu!

Istaknimo da se ranije jutros od naših atletičara na stazi našao i Luka Trgovčević, koji je, nažalost, zauzeo poslednje mesto u svojoj kvalifikacionoj grupi na 110 metara sa preponama, uz rezultat 14,01 sekundi. Bila je to vrlo ujednačena grupa, pošto je Luki mesto u narednoj fazi "izmaklo" za samo 11 stotih delova sekunde.

Veliko finale je na programu u četvrtak sa početkom od 20.58 časova, kada će se najbolje atletičarke u skoku udalj boriti za jedno od tri odličja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati